KATALOG RING PROIZVODA

ELEKTRIČNA VOZILA

Bench i ostale klupe

(proizvoda: 5)

RING Klupa za trbušnjake - RX 07 PLUS

590 kn na stanju

na stanju
RASPRODANO

RING Klupa za trbušnjake RX 07

RING Klupa za trbušnjake RX 07

480 kn

RASPRODANO

RING Bench klupa RX 06 BW

RING Bench klupa RX 06 BW

1.150 kn

RASPRODANO

RING Bench klupa regulirajuća profi LUX RX AF 4020

RING Bench klupa regulirajuća profi LUX RX AF 4020

2.090 kn

RASPRODANO

RING Bench klupa ravna RX SUB 1081

RING Bench klupa ravna RX SUB 1081

590 kn


Bench klupa

Bench klupa je osnovna sprava uz pomoć koje se vježbaju mišići grudi. Ovo je i omiljena sprava za vježbanje kod muškaraca, kako u teretanama, tako i u kućnoj varijanti. Na bench klupi se uz pomoć šipke i utega vježbaju mišići grudi.

Za dobivanje mišićne mase je najbolje izboditi ponavljanja do maksimalno 8, a za definiciju grudi, ponavljanja max do 12.

Na klupi za bench takodje možete koristiti i bučice. Sa bučicama možete raditi takozvano razvlačenje grudi.

Bench klupe imaju mogućnost i podešavanja kuta naslona, ​​čime se mišići grudi pogadjaju iz drugačijeg kuta, i na taj način se popunjava donji ili gornji dio prsnog mišića.

Kako odabrati pravu bench klupu za sebe?

Ovisno da li ste početnik ili profesionalac, Vi birate adekvatnu klupu za bench za trening. Početnici mogu koristiti i dosta lakše bench klupe sa manjim prečnikom cijevi od kojih su izrađene (40x40). Na tim klupama max težina koja se može podizati je do nekih 120 kg. Za neki profesionalniji rad i ozbiljnije kilaže, minimalan promjer cijevi je 50x50.

Benc klupa RX 06BW

Ovo je naša najprodavanija bench klupa. Ta klupa je isključivo za kućno korišćenje i nije namijenjena za korištenje u fitness centrima. Na njoj možete raditi ravan bench press (osnovna vježba za prsa), kosi bench (pogadjanje gornjeg dijela mišića grudi), kvadriceps, i zadnju ložu noge. Dobivate je zapakiranu u kutiji s uputama za montažu. Vrlo se lako sastavlja.

Benc klupa LUX RING AF4020

Ova bench klupa je namijenjena za profesionalno korištenje i korištenje u teretanama. Izradjena je od debelozidnog materijala. Ima mogućnost podešavanja više položaja kuta klupe uz pomoć vrlo jednostavnog sustava podešavanja. Na sebi poseduje i točkice za transport, s obzirom da bench klupa nije ni malo lagana. Cijevi klupe su trokutaste što je vrlo inovativno.

Vidi cijeli tekst Skrati tekst