Bench klupe i klupice za trbušnjake

(proizvoda: 6)

18% RING Klupa za trbušnjake RX 07

RING Klupa za trbušnjake RX 07

69,90 €  85,00 na stanju

na stanju
23% RING Klupa za stomak i bench-univerzalna -  RX 07C

RING Klupa za stomak i bench-univerzalna - RX 07C

84,90 €  110,00 na stanju

na stanju Max težina korisnika: 120 kg
Opterećenje: 120 kg
Težina sprave: 12 kg

RING Bench klupa regulirajuća profi LUX RX AF 4020

329,00 € na stanju

na stanju Max težina korisnika: 130 kg
Opterećenje: 150 kg
Težina sprave: 30 kg
RASPRODANO RING Bench klupa ravna RX SUB 1081

RING Bench klupa ravna RX SUB 1081

94,00 €

RASPRODANO RING Bench klupa RX 06 BW

RING Bench klupa RX 06 BW

221,00 €

Max težina korisnika: 100 kg
Težina sprave: 15 kg
RASPRODANO RING Klupa za trbušnjake - RX 07 PLUS

RING Klupa za trbušnjake - RX 07 PLUS

110,00 €

Max težina korisnika: 120 kg
Opterećenje: 100 kg
Težina sprave: 12 kg

Bench klupa za dobru definiciju mišića

Bench klupa je ključni dio opreme svake teretane, a funkcionalna je i pogodna za vježbanje kod kuće. Daleko je najbolja sprava za izgradnju najvećih mišićnih skupina, uz njenu pomoć ćete imati najsavršenije bicepse, tricepse, mišiće ramena i mnoge druge.

Ravna bench klupa za vježbanje je idealna za izvođenje klasičnog bench pressa, što je vježba usmjerena na razvoj mišića prsa, kao i za vježbe koje ciljaju na triceps i deltoidne mišiće. Osim toga, odlična je za izvođenje mnogih drugih vježbi s utezima. Zbog svog jednostavnog dizajna, lako je prilagodljiva i može se brzo postaviti i premjestiti.

Podesiva bench klupa za vježbanje je izuzetno fleksibilna i omogućava izvođenje širokog spektra vježbi za gornji dio tijela. Možete podesiti kut naslona, ​​obično od ravnog položaja do različitih stupnjeva nagiba i spuštanja, što ovu klupu čini pogodnom za mnoge vježbe uključujući kosu i obrnutu verziju bench pressa, potiska za ramena, kao i vježbe sa bučicama.

Mnoge benč klupe dolaze sa dodacima kao što su nosači za šipke ili bučice, kao i dodacima za noge za izvođenje šireg spektra vježbi. Dakle, pružaju vam siguran i učinkovit trening za koji vjerujemo da će uskoro postati dio vaše svakodnevice.

Našu ponudu čine najkvalitetnije klupe za vježbanje među kojima bench zauzima posebno mjesto. Cijena naših bench klupa je vrlo pristupačna, tako da ne morate previše razmišljati. Odaberite svoju RING klupu za vježbanje i dovedite tijelo u top formu!

Klupica za trbušnjake

Želite li nevjerojatne trbušnjake na kojima će vam svi pozavidjeti? Klupa za trbušnjake je idealno rješenje za vas i najlakši način da dođete do svog cilja. Štoviše, ne morate ići u teretanu kako biste vježbali na njima, već od sada to možete činiti u udobnosti svog doma.

Većina klupica za trbušnjake ima mogućnost podešavanja kuta, što vam omogućuje da povećate ili smanjite intenzitet vježbanja. Viši kutovi pružaju veći otpor, čineći vježbe za trbušnjake težima i efektivnijima. Izrađene su od čvrstih materijala koji osiguravaju stabilnost tijekom vježbanja i zaštitu od ozljeda.

Lako ih je postaviti i koristiti što ih čini jednom od omiljenih kućnih sprava za vježbanje. Najučinkovitije vježbe za trbuh odradit ćete upravo uz pomoć naših klupa. Izvrsne su i za početnike i za iskusne vježbače. Obično imaju blago nagnutu ili zakrivljenu površinu koja povećava intenzitet vježbi i zateže trbušne mišiće. Osim vježbi za trbušnjake, idealne su i za izvođenje vježbi za ostale dijelove tijela, poput vježbi za donji dio leđa i kose mišiće.

Obogatite svoj dom jednom od naših klupa za trbušnjake i uživajte u svom treningu. Rezultati su zajamčeni, a vaša motivacija će bit još veća!

Vidi cijeli tekst Skrati tekst