Rucke za sklekove

(proizvoda: 4)

RING Ručke za sklekove - sklekeri RX PU1205

9 € na stanju

na stanju

RING Ručke za sklekove RX SKLEK

18 € na stanju

na stanju
RASPRODANO RING ručke za sklekove rotirajuće-RX LPS 1211

RING ručke za sklekove rotirajuće-RX LPS 1211

16 €

RASPRODANO Sklekeri za sklekove na pesnicama KNUCK

Sklekeri za sklekove na pesnicama KNUCK

16 €


Ručke za sklekove , sklekeri

Rasporedjuje ravnotežu ravnomjerno na obje ruke, ručke za sklekove dodatno zakomplicirati vježbe zbog povećane visine položaja tijela. Velika prednost ručke za push-up je da su spojevi drže u ergonomski ispravan položaj, koji pomaže jednoliku raspodjelu tjelesne težine, opterećuje jednako zglobove i podlakticu, smanjuje mogućnost ozljede i povećanje učinkovitosti.

Kako koristiti ručke za sklekove?

Postavite se u klečeći položaja tako da gornji dio tijela bude paralelno sa zemljom. Postavite ručke za sklekove okomito ispod ramena i lagano se osloniti na njih. Polako podignite koljena iznad zemlje i stanite u početni stav (kao kada se rade klasični sklekove). Imajući na umu da je tijelo u razini, spuštajte se prema zemlji (uzimati zrak), na milimetar od površinu. Zatim se vratite u početni položaj (izdisaj). Poželjno je da ponovite vježbu 10-12 puta u 3 seta. Između svake serije napraviti pauzu 30-60 sekundi.

Ručke za push-up, uvijek možete poneti na put i oni su jedan od najisplativijih rekvizita za putovanje zbog svoje male težine i kompaktnosti.

Vidi cijeli tekst Skrati tekst