KATALOG RING PROIZVODA

ELEKTRIČNA VOZILA

Rucke za sklekove

(proizvoda: 4)

RING Ručke za sklekove - sklekeri RX PU1205

70 kn na stanju

na stanju

RING Ručke za sklekove RX SKLEK

120 kn na stanju

na stanju

Sklekeri za sklekove na pesnicama KNUCK

129 kn

RASPRODANO RING ručke za sklekove rotirajuće-RX LPS 1211

RING ručke za sklekove rotirajuće-RX LPS 1211

110 kn


Ručke za sklekove , sklekeri

Rasporedjuje ravnotežu ravnomjerno na obje ruke, ručke za sklekove dodatno zakomplicirati vježbe zbog povećane visine položaja tijela. Velika prednost ručke za push-up je da su spojevi drže u ergonomski ispravan položaj, koji pomaže jednoliku raspodjelu tjelesne težine, opterećuje jednako zglobove i podlakticu, smanjuje mogućnost ozljede i povećanje učinkovitosti.

Kako koristiti ručke za sklekove?

Postavite se u klečeći položaja tako da gornji dio tijela bude paralelno sa zemljom. Postavite ručke za sklekove okomito ispod ramena i lagano se osloniti na njih. Polako podignite koljena iznad zemlje i stanite u početni stav (kao kada se rade klasični sklekove). Imajući na umu da je tijelo u razini, spuštajte se prema zemlji (uzimati zrak), na milimetar od površinu. Zatim se vratite u početni položaj (izdisaj). Poželjno je da ponovite vježbu 10-12 puta u 3 seta. Između svake serije napraviti pauzu 30-60 sekundi.

Ručke za push-up, uvijek možete poneti na put i oni su jedan od najisplativijih rekvizita za putovanje zbog svoje male težine i kompaktnosti.

Vidi cijeli tekst Skrati tekst