Trake za trčanje

(proizvoda: 12)

20% RING traka za trcanje sa 1 motorom RX 140

RING traka za trcanje sa 1 motorom RX 140

615 €  765 na stanju

na stanju Snaga motora: 1,5 HP (u peak-u 3 HP)
Brzina: 1-14km/h
Max nosivost: 110 kg
Nagib: manuelno 3 nivoa
11% RING Traka za trčanje sa 2 motora RX 201A

RING Traka za trčanje sa 2 motora RX 201A

1.100 €  1.242 na stanju

na stanju Snaga motora: 3 HP (u peak-u 6 HP)
Brzina: 0,8-20 km/h
Max nosivost: 130 kg
Nagib: električni 15 nivoa
RASPRODANO RING traka za trcanje sa 2 motora RX 144

RING traka za trcanje sa 2 motora RX 144

0 €

Snaga motora: 2 HP (u peak-u 4HP)
Brzina: 0.8-12km/h
Max nosivost: 110 kg
Nagib: digitalno (poseduje drugi motor za podešavanje ugla-15 nivoa-%);
RASPRODANO RING Traka za trčanje sa 1 motorom RX 135

RING Traka za trčanje sa 1 motorom RX 135

586 €

Snaga motora: 1,5 HP (u peak-u 3 HP)
Brzina: 0,8-12km/h
Max nosivost: 100 kg
Nagib: manuelno 3 nivoa
RASPRODANO RING traka za trcanje sa 2 motora RX 145

RING traka za trcanje sa 2 motora RX 145

827 €

Snaga motora: 2 HP (u peak-u 4 HP)
Brzina: 1-16 km/h
Max nosivost: 120 kg
Nagib: elektro 12 nivoa
RASPRODANO 14% RING Traka za trčanje sa 2 motora RX 150

RING Traka za trčanje sa 2 motora RX 150

736 €  856

Snaga motora: 2,5 HP (u peak-u 5 HP)
Brzina: 0,8-16 km/h
Max nosivost: 120 kg
Nagib: električni 15 nivoa
RASPRODANO RING Traka za trčanje sa 2 motora RX 155

RING Traka za trčanje sa 2 motora RX 155

689 €

Snaga motora: 2 HP (u peak-u 4 HP)
Brzina: 0,8-14 km/h
Max nosivost: 120 kg
Nagib: električni 15 nivoa
RASPRODANO RING Duplo sklopiva traka za trčanje- RX WP 2

RING Duplo sklopiva traka za trčanje- RX WP 2

772 €

Snaga motora: 1,25 HP (u peak-u 2,5 HP)
Brzina: 0,5-10km/h
Max nosivost: 110 kg
RASPRODANO RING Traka za trčanje sa 2 motora RX 177

RING Traka za trčanje sa 2 motora RX 177

1.005 €

Snaga motora: 2,5 HP (u peak-u 5 HP)
Brzina: 0,8-16 km/h
Max nosivost: 120 kg
Nagib: električni 15 nivoa
RASPRODANO RING Ulje za podmazivanje trake za trčanje

RING Ulje za podmazivanje trake za trčanje

7 €

RASPRODANO RING Podloga za sprave za vježbanje

RING Podloga za sprave za vježbanje

33 €

RASPRODANO RING Traka za trčanje sa 2 motora- RX 199

RING Traka za trčanje sa 2 motora- RX 199

848 €


Trake za trčanje

Traka za trčanje je najbolji fitness trenažer za sagorijevanje masnih naslaga i kalorija. Samo trčanje je aerobna aktivnost koja vrlo pozitivno utječe na kardiovaskularni sustav, cijeli organizam kao i na smanjenje tjelesne težine. Nije nikakvo čudo što je ova sprava toliko popularna u domovima i fitness centrima po cijelom svijetu.

Trake za trčanje RING

Možemo da budemo ponosni i da kažemo da je traka za trčanje RING najprodavanija na našem tržištu. Godišnje prodamo nekoliko stotina traka. Glavni razlog je prvenstveno dobra cijena za razinu kvalitete koji nudi. Dizajn je uvijek u skladu s najnovijim svjetskim trendovima. Najbitnija stvar je i ta, da posjedujemo i najveci lager rezervnih dijelova za trake. Ujedno, uz vrlo kvalitetnu tehničku podršku, možete biti mirni i uživati ​​u treningu.

Trake za trčanje - glavna prednost

Puno je različitih tipova aerobnog i kardio treninga (trčanje, plivanje, vožnja bicikla ...) i svako može odabrati ono što mu je najpotrebnije i što mu najviše prija. Uvjerljivo najkorisniji i najefektivniji aerobni i kardio trening vezujemo za brzo hodanje i trčanje, koji doprinose boljem stanju čitavog organizma. Ovaj trening svatko može raditi različitim intezitetom ovisno od svojih mogućnosti. Trčanje svakome prija, a posebno ljudima koji se bave statičnim poslovima (uredskim npr.). Nisu bitne godine kao ni kondicija nego samo volja i odlučnost, bez koje ne možemo ništa postići.

Trčanje povoljno utječe na kardiovaskularni sustav, srce, pluća, a pored toga aktivira i razvija gotovo sve mišićne skupine na tijelu i pozitivno utječe na psihofizičko stanje.

Sagorijevanje kalorija uz smanjenje prekomjerne težine važno je za zadovoljstvo sobom, samopouzdanje i osobni doživljaja postignuća. Aerobnim vježbanjem se, dokazano je, smanjuje razinu stresa i anksioznosti, au svemu Vam mogu tu pomoći trake za trčanje.

Planski i kontinuirani trening trčanja i brzog hodanja poboljšava san, povećava energiju, izdržljivost i otpornost organizma, utječe na zdravlje kostiju, mišića i vezivnog tkiva. Gubljenje masnih naslaga, snižavanje krvnog pritska i razine kolesterola, poboljšana cirkulacija i bolje vrijednosti pulsa i srčanog ritma, tjedna aktivnosti i mirovanja, dodatno pozitivno utječu na zdravlje.

Traka za trčanje je karakteristična po tome što je vrlo laka za korištenje. Nije potrebno neko posebno znanje za to, tako da je mogu koristiti profesionalci i totalni početnici. Hodanje je najprirodnija aktivnost koja postoji pa ako malo ubrzavamo hod opterećenje je veće, pokrećemo više mišića i imamo korist od toga.

Traka za trčanje nam daje mogućnost da sami prilagođavamo ritam treninga prema svojim mogućnostima i potrebama, da odredimo brzinu kretanja, izmjerimo prijeđeni put, odredimo srčani ritam (HR), kao i potrošnju kalorija. To sve pratimo preko praktičnog i jednostavnog monitora koji se nalazi u sklopu trake. Ovo je i njena najveća prednost u odnosu na trčanje u prirodi gdje je dosta teže izmjeriti ove parametre. Pored toga, podloga na kojoj trčimo na traci je dosta mekana što je veliko olakšanje za naša koljena od trčanja na nekoj tvrdoj podlozi kao što je beton. Uzmimo u obzir da trake za trčanje možemo uvijek koristiti u udobnosti našeg doma bez obzira na vremenske prilike, doba dana i noći.

Trčanje na traci je dokazano podjednako dobar trening kao trčanje vani i sigurno neće doći do gubljenja kondicije - dovoljno je minimalno povećati nagib, pa da trčanje na traci dobije na težini i trening postane intenzivniji i uz identičan utrošak energije kao onaj na otvorenom.

Ostanite u formi sa trakom za trčanje

Redovito vježbanje na traci za trčanje je pravi način da ostanete u formi. Može se reći da je traka za trčanje pravo rješenje, imajući u vidu da ne možemo uvijek trčati na otvorenom zbog vremenskih uvjeta.

Postoji i čitav niz dodatnih prednosti korištenja trake za trčanje i posebnih situacija, koje se obično zaboravljaju.

Rekonvalescentima koji se oporavljaju od bolesti ili ozljeda svakako će dobro doći mogućnost da hodaju pridržavajući se za rukohvate na traci.

Starije osobe, pretjerano pretile osobe i osobe sa zdravstvenim problemima, koje imaju strah ili osjećaju nelagodu prilikom boravka na otvorenom, doziranjem vježbanja u sigurnom okruženju i na kontroliranim temperaturama dobivaju motivaciju za bavljenje fizičkom aktivnošću uz korist za zdravlje.

Vježbanje u vlastitom domu odgovara roditeljima koji moraju biti uz malu djecu i svima onima kojima problem predstavlja odsustvo od kuće kako bi se vježbalo u prirodi ili fitness centru. Nekada blizu mjesta stanovanja nema prikladan teren, pa odlazak do pogodne staze zahtjeva dodatno vrijeme i troškove. Traka za trčanje u kući je iu ovom slučaju idealno rješenje.

Vidi cijeli tekst Skrati tekst