Pilates lopta

(proizvoda: 5)

RING Pilates lopta MASAŽNA 65 cm-RX PIL65M

15 € na stanju

na stanju

RING Pumpa za pilates loptu - RX QT5082

2 € na stanju

na stanju

RING Pilates lopta 75cm - RX PIL75

18 € na stanju

na stanju
RASPRODANO RING Pilates lopta 55cm - RX PIL55

RING Pilates lopta 55cm - RX PIL55

13 €

RASPRODANO RING Pilates lopta 65cm - RX PIL65

RING Pilates lopta 65cm - RX PIL65

16 €


Pilates lopta za vježbanje

Pilates lopta, lopta za pilates (gimnastička lopta na napuhavanje) idealni su za aerobne vježbe, pilates vježbe, istezanje i opuštanje tijela, mišića i kostiju, stabilnost mišića tijela i zglobova, povećanje aerobne sposobnosti, fleksibilnost tijela, jačanje snage, jačanje trbušne mišića. Idealan je za kućnu upotrebu, a koriste je i profesionalci fitnessa, fizioterapeuti, privatni treneri, fitness treneri.

Pilates lopta zahtijeva angažman dodatnih mišićnih skupina, ovisno o vježbi koja se obavlja. Uz vježbe trebaju kretati polako od lakših ka težim. Ako sjedite na lopti, koljena bi trebala biti niže od zdjelice.

Pilates lopta je izrađen od visokokvalitetnog PVC materijala, otporna do 160 kg i pakira u nekoliko boja.

Pilates i generalna vežba

Kao opće prakse, umjetnost pilates nije „trening snage”. On koristi koncepte tjelesne simetrije, lakog otpora tjelesne težine. Pilates se fokusira na fleksibilnosti, poboljšanje opsega pokreta, ravnotežu i ukupnu pribranost, umjesto tradicionalne zgrade do mišića. To ne znači, međutim, da pilates mogu poboljšati mišićni tonus, pa čak i izgraditi mišiće postupno. Dugoročni program ciljanog otpora s aktivnostima kao što su pilates mogu izgraditi sve mišićne skupine.

Pilates lopta RING - prednosti

Ima sigurno najbolji omjer cijena-kvalitet-dizajn na trzistu

Vidi cijeli tekst Skrati tekst