Privatnost

Kada pregledavate web ringsport.hr i druge web stranice, online oglasne mreže s kojima radimo mogu postaviti anonimne kolačiće na vašem računalu, i koristiti slične tehnologije, kako bi razumjeli svoje interese na temelju svoje (anonimne) online aktivnosti, a time i po mjeri podestiti oglase vama. Ako ne želite primati takve prilagođene oglase, možete posjetiti ovu stranicu i odjavite se od većine tvrtki koje sudjeluju u takvom oglašavanja. (To neće spriječiti da vidite oglase. Oglasi Vam jednostavno neće biti isporučeni kroz ove metode ciljanja).

Ova pravila o privatnosti ne odnosi se na druge site-ove koje se pojavljuju kao veze s našim stranicama i uslugama. Website treće strane, aplikacija i usluga mogu koristiti različite metode za prikupljanje podataka od vas, ali to je definiran njihovim pravilima o privatnosti. Ring Sport također nije odgovorna za točnost i sadržaj drugih web stranica, aplikacija i usluga.

Kako bi se uspješno obradile narudžbe trebamo vaše ime, adresu, e-mail, kontakt telefon. Uz pomoć točnih podataka, mi ćemo biti u mogućnosti da vam donijesemo željene robe, kao i obavijestiti Vas o trenutnom statusu narudžbe.

Ovi podaci neće se koristiti u druge svrhe.