Olimpijski utezi fi50

(proizvoda: 9)

RASPRODANO RING Olimpijski utezi lijevani sa hvatom 1x 20kg RX PL14-20

RING Olimpijski utezi lijevani sa hvatom 1x 20kg RX PL14-20

73,90 €

RASPRODANO RING olimpijski gumirani pločasti uteg 2,5kg

RING olimpijski gumirani pločasti uteg 2,5kg

13,94 €

RASPRODANO 10% RING Olimpijski utezi lijevani sa hvatom 1x5kg RX PL14-5

RING Olimpijski utezi lijevani sa hvatom 1x5kg RX PL14-5

17,90 €  20,00

RASPRODANO 15% RING Olimpijski utezi lijevani sa hvatom 1x10kg RX PL14-10

RING Olimpijski utezi lijevani sa hvatom 1x10kg RX PL14-10

33,90 €  40,00

RASPRODANO RING olimpijski gumirani pločasti uteg 5kg

RING olimpijski gumirani pločasti uteg 5kg

26,54 €

RASPRODANO RING olimpijski gumirani pločasti uteg 20kg

RING olimpijski gumirani pločasti uteg 20kg

13,94 €

RASPRODANO RING olimpijski gumirani pločasti uteg 10kg

RING olimpijski gumirani pločasti uteg 10kg

7,30 €


Olimpijski utezi ploče

Osnovni rekvizit za povećavanje tonusa i definicije (izgleda) svih grupa mišića su utezi. Ovisno o tome da li radite sa manjim kilažama više ponavljanja ili većim kilažama i manjim brojem ponavljanja, određujete konačan ishod izgleda Vaših mišića.

Na globalnoj internet mreži može se pronaći široki spektar vježbi s utezima, ali Vam ipak preporučamo da, ukoliko do sada niste koristili utege prilikom vježbanja, posjetite neku od teretana u Vašoj blizini kako biste stekli osnovna znanja u vezi s upotrebom utega prilikom vježbanja. Neadekvatna upotreba može lako za posljedicu imati ozljede mišića i tetiva, koje zahtjevaju dug proces zacjeljivanja i oporavka.

Postoje jednoručni (bučice) i dvoručni utezi. Osnovna razlika je u tome što jednoručni mogu biti kombinirani i nekombinovani (fiksnih težina), dok su dvoručni isključivo kombinirani utezi. Također, utezi se prave od različitih materijala ili kombinacije više materijala. Najzastupljeniji su lijevani utezi, dok se još mogu pronaći i neoprenska, plastični i gumeni.

Plastični utezi su, zbog materijala i izdržljivosti, najjeftiniji utezi na tržištu.

Na što treba obratiti pažnju prilikom kupnje ploča utega?

Jedna od najbitnijih karakteristika na koju treba obratiti pažnju prilikom kupnje ploča utega je promjer otvora za šipku koji se mjeri Ø (fi) veličinom. Najzastupljenija veličina u komercijalnoj upotrebi je Ø32 koji odgovara promjeru šipke Ø30. Postoje utezi i šipke manjeg i većeg promjera. Ovo je jedan od razloga zašto je dobro kupovati utege renomiranih proizvođača utega. Svi naši utezi prošli su provjeru kvalitete i odgovaraju svim šipkama promjera Ø30.

Naši plastični utezi izrađeni su od kvalitetnog PVC-a, a punjeni tvrdim cementom velike gustoće, što znači da imaju smanjenu gabaritnost u odnosu na većinu plastičnih utega na tržištu. Ova karakteristika dolazi do izražaja kada treba poredati više ploča na jednu šipku. Ukoliko imate problema sa kombiniranjem težina ploča utega i ne možete samostalno donesete odluku koji setovi utega bi odgovarali Vašim potrebama, kontaktirajte nas da Vam pružimo korisne informacije. svi naši plastični utezi označeni su našim brendom RING, kao i kilažom što im daje ljepši i ozbiljniji izgled.

Ukoliko imate problema sa kombiniranjem težina ploča utega i ne možete samostalno donesete odluku koji setovi utega bi odgovarali Vašim potrebama, kontaktirajte nas da Vam pružimo korisne informacije.

Vidi cijeli tekst Skrati tekst