Vratilo za zgibove

(proizvoda: 3)

RING sobno vratilo dvostruko RX PU037

26 € na stanju

na stanju
RASPRODANO RING Sobno vratilo - RX VRAT

RING Sobno vratilo - RX VRAT

15 €

RASPRODANO RING zidno vratilo-RX LCR 1103

RING zidno vratilo-RX LCR 1103

55 €


Vratilo za zgibove , sobno vratilo

Ponekad najbolji trening je trening kod kuće, ali se vratio za zgibove ili vratilo za vrata može biti samo ono što trebate. Postoji mnogo različitih vježbi za vratilo za pull-up, gdje ne samo da rade vaše ruke, ramena i prsa, već i vaš trbuh, stražnjica i mišići nogu. Kombinirajte vježbe, kardio aktivnosti i stvoriti savršenu rutinu koja će se uklopiti u vaš dan.

Tijekom vježbanja na vratilu za vježbe/ vratilo za pull-up, bitno je da se tijelo ne ljulja. Ljuljanje može uzrokovati ozljede.

Evo nekoliko savjeta o tome kako najbolje iskoristite vaše vratilo za zgibove za vježbe svih mišićnih skupina:

1. Suprotni hvat

klasična vježba, podizanje do brade, dlanovi okrenuti ka vama. Jačanje gornje mišićne skupine.

2. Prednji hvat

klasična vježba, podizanje do brade, dlanovi okrenuti ka vama. U odnosu na prethodne, ova vježba je malo teža zbog položaja ruku. Jačanje gornje mišićne skupine.

3. Izdržljivost

Uhvatite jednom rukom vratilo i tijelo slobodno „objesiti”. Pokušajte izdržati 45 sekundi do 5 minuta, a zatim promijenite ruke. Bit ćete iznenađeni koliko je ovo teško. Ova vježba ojačava mišiće ruku i ramena, te povećava izdržljivost.

4. trbušnjaci - centralni i bočni

uhvatite se za vratilo i zauzeti stav tako da su vaše noge usmjerene prema podu. Savijte noge lagano u koljenima i podignite koljena do visine stomaka, zanositi naizmjence u jednu, pa u drugu stranu. Ova vježba će ojačati mišiće trbuha, središnjeg i lateralnog.

5. trbušnjaci - centralni

zauzeti stav od prethodnog vježbanja. Ovaj put, ispružite noge, nemojte ih savijati u koljenima. Pokušajte podići stopala do visine stomaka. Vježba za jačanje gornjih i donjih trbušnih mišića.

6. Inverzija

Viseći naglavačke može postići jedinstveni trening, plus možete ubrzati vaš metabolizam i usporava proces starenja. Par gravitacijskih čizama u kombinaciji sa vratilom će stvoriti inverziju koja će vam omogućiti da visite naglavačke. U ovom položaju, možete vježbati svoje mišiće nogu, tako da ćete pokušati preuzeti sjedeći položaj ili raditi vježbe za trbuh, tako da ćete pokušati glavom dodirivati ​​koljena.

Malo tko zna da je prethodno opisan položaj potiče tijek krvi i nježno rastezanje kralježnice i drugih zglobova.

Vratilo za zgibove RING

U ponudi imamo više vratila

Vratilo za zgibove RX Vrat

Ovo vratilo za pull-up je najprodavaniji na tržištu. To je vrlo povoljno po cijeni, a ima iznimnu dizajn i kvalitetu. Vrlo ga je lako ugraditi u okvir vrata. Vi samo morate uviti dva specifična nosača, a vratilo se montira doslovno 5 minuta.

Vidi cijeli tekst Skrati tekst