Gumeni prsten

(proizvoda: 3)

2% RING Opruge za šaku GR 3301

RING Opruge za šaku GR 3301

3,90 €  4,00 na stanju

na stanju
27% RING Gumeni prsten za jačanje podlaktice - RX GR7209 – Light

RING Gumeni prsten za jačanje podlaktice - RX GR7209 – Light

2,90 €  4,00 na stanju

na stanju

Gumeni prsten za jačanje podlaktice

Tijekom svog treninga snage, lako se može dogoditi da previdite mišiće podlaktice. Koristite gumeni prsten za jačanje podlaktice da to nadomestie.

Jačanje mišića podlaktice će pomoći u mnogim područjima svakodnevnog života, od otvaranja tegle, razvoju impresivnog stiska prilikom rukovanja. Srećom, mnogi rekviziti namjenjeni za jačanje mišića ruku mogu se koristiti izvan teretane. Gumeni prsten za jačanje podlaktice možete držati u ladici svog radnog stola na poslu i koristiti ga u vrijeme kada su vam ruke slobodne.

Kako koristiti gumeni prsten za jačanje podlaktice?

Vježba može biti na više načina, a sve ovisi o vašoj kreativnosti. Najvažnije je znati da gotovo nema šanse da dodje do ozljeda.

Najkonvencionalnija vježbe s gumenim prstenom za podlakticu je da u jednakim vremenskim intervalima stiskate gumu.

Još jedan način je stisnuti gumeni prsten u ruku i držite u tom položaju do točke boli, a zatim otpustite, kratki predah, a zatim ponovite ovaj postupak nekoliko puta.

Drugi način vježbanja je da kao u prethodnom koraku, pritisnete i zadržite gumeni prsten u ruci, a onda savijati šaku izvana ili iznutra, ne otvarati šaku.

Osim toga može se koristiti za oporavak od ligament ozljede šake i mišića podlaktice, gumi prsten za jačanje podlaktice se također može koristiti kako bi ravnomjerno jačao mišiće podlaktice, a time i snagu stiska.

Izdaberite željenu jačinu i počnite vježbati!

Vidi cijeli tekst Skrati tekst