Kotač za trbušnjake

(proizvoda: 3)

17% RING Kotač za trening RX EW7121

RING Kotač za trening RX EW7121

9,90 €  12,00 na stanju

na stanju
RASPRODANO RING Kotač za trening RX AL028

RING Kotač za trening RX AL028

13,50 €

RASPRODANO RING Kotač za trening LUX - RX EW LUX

RING Kotač za trening LUX - RX EW LUX

4,90 €


Kotač za trbušnjake

Ravan stomak i „pločice“

Gotovo nježniji spol želi imati ravan stomak i svi pripadnici jačeg spola žele da im se vide „pločice” na stomaku. Istina je da trbušni mišići mnogo utjecaja imaju na izgled cijele figure.

Iako na tržištu postoji puno rekvizita i vježbi za jačanje trbušnih mišića (gornji, donji i bočni), mora se imati u vidu činjenicu da ove vježbe nisu dovoljne kako bi uklonili masnoće iz trbuha. Praksa je uvijek kombinacija vježbe mišića uz kardio vježbe. Preporučujemo da uz vježbe abdomena vozite bicikl ili se bavite brzim hodanjem. To su samo neki od načina za uklanjanje viška masnoće sa stomaka.

Zašto je dobro jačati mišiće abdomena?

Malo tko zna da su trbušni mišići igraju važnu ulogu u stabiliziranju i pozicioniranje kralježnice i opće držanje cijelog tijela. Mišići na trbuhu su glavni razlog zašto vaš torzo pada prema naprijed zbog gravitacije zemlje. Za svaku krivulju tijela unaprijed odgovornim trbušne mišiće. Također, jačanje trbušnih mišića smanjiti bolove u donjem dijelu leđa, što je samo još jedan razlog zašto treba ojačati. Dakle, osim estetike, trbušne mišiće treba ojačati i zdravstvenih razloga.

RX FAT Elim - eliminator masti je proizvod koji na našem tržištu pojavio početkom devedesetih, dobiva veliku popularnost tada. To je vrlo jednostavan za korištenje, velika prednost u odnosu na druge rekvizite je da s njim možete vježbati sve dijelove tijela. S obzirom na malu veličinu i materijal od kojeg je napravljen (guma i plastika) vrlo je pogodna za putovanja.

RX EW7121 - kotač trening je rekvizit koji pomaže ojačanju mišića stomaka, leđa i ruku. Kotač trening koji nudimo je rasklopiv i vrlo pogodan za putovanja. Postoji niz vježbi koje se može obaviti s tim rekvizitima, ali najvažnija stvar je imati na umu da je kotač za trening u isto vrijeme vježba sve mišiće trbuha, kao što je to najčešće nesvjesno usredotočiti samo na gornjim dijelovima trbuha.

RX valjak - roler za trbušnjake je jedan od najpopularnijih sprava za trbušne mišiće. Roler za trbušnjakeje vrlo učinkovit u jačanju gornjih dijelove trbuha. Posebno se preporučuje za ljude koji pate od bolova u leđima.

Kreirajte Vašu figuru onako kako Vi to želite!

Vidi cijeli tekst Skrati tekst