O nama

Ring Centar, Miloša Obrenovića 135, Obrenovac

Ring Centar-naša poslovna zgrada u Beogradu

Ring Sport se od 1993. godine bavi proizvodnjom opreme za borilačke sportove, a od 1999. godine se bavi uvozom i prodajom opreme i rekvizita za fitnes. Za sve to vrijeme, stvoreno je već preveliko iskustvo, tako da je Ring Sport postao definitivni lider u uvozu i količini prodaje navedenih artikala, kako u Srbiji, tako i u regiounu.. To je i zbog toga što smo u stalnim tokovima sa svjetskim standardima (naše stalne posjete najvećim svjetskim sajmovima i prezentacijama u ovom domenu u USA, Aziji, Brazilu, Evropi ...)

Proizvodi koje nudimo su jako kvalitetni i po nevjerojatno niskim cijenama. Na taj način, naše reference su vrlo impozantne (najpoznatije hale, fitness centri, wellness centri, škole ...), a također i svako kućanstvo sigurno već posjeduje neki artikal iz naše ponude. Nudimo najbolji omjer cijene/kvalitete/dizajn.

Glavni domen našeg poslovanja je uvoz rekvizita za fitnes koji je u ekspanziji na našim prostorima. Tu podrazumijevamo rekvizite za kućno vježbanje: sobne bicikle, trake za trčanje, orbitreke, multifunkcionalne sprave, klupe, utege, vesla ... i fitness "rekvizite". Ring Sport je vlasnik i uvoznik brendova RING i RELAX koji definitivno imaju primat na domaćem trzištu, a u posljednje vrijeme i u regiji (Bosna, Makedonija, Hrvatska, Crna Gora., Bugarska, Rumunjska ..).

Što se tiče borilačke opreme (vreće za boks, strunjače, rukavice ...) stvoren je najpoznatiji brand opreme za borilačke sportove ove vrste na našem tržištu (prepoznatljiv logo RING).

Ne postoji ozbiljna sportska prodavaonica, multibrend, ili bilo kakav prostor u Srbiji namijenjen prodaji sportske opreme da nema u glavnoj ponudi rekvizite naših brendova RING i RELAX.

Osim toga postali smo jedan od najprodavanijih brendova i u Hrvatskoj.

Sve ovo Vam govori da možete nam ukažete potpuno povjerenje jer surađujete s najboljima!

Ukoliko želite da suradjujete s nama, slobodno nas kontaktirajte ..

PDF prezentacija (kliknite na sliku)